Eltjek – Udføres i hele København

Er det tid til eltjek i boligen?

    En god investering
Ved et eltjek får du samtidig et samlet overblik over eventulle fejl og mangler i dine installationer, hvorfor denne type eltjek også er vigtig for sikkerheden og ikke mindst forbruget i ejendommen.​Med et eltjek gennemgås og undersøges alle el-installationer om der er lovlige og sikre. Herefter udarbejdes en el-installationsrapport, som giver dig svar på om dine el-intallationer er sikret mod brandfare, stød og om der skal foretages ændringer for at forbedre sikkerheden. Med mange års erfaring kan Leif Rasmussen ApS i Købenahvn tilbyde kunder eltjek, hvor vi gennemgår vi alle de elektriske installationer – for både private og virksomheder.

Når vi skal foretage et eltjek i boligen, kommer vi ud og tager en snak med dig omkring dine el-installationer. 

Vi gennemgår bl.a.:

  • Test af HPFI, så hjemmet er sikkert
  • Forslag til energibesparelser
  • Mærkat på eltavle for udført dato

Mange hjem har ulovlige el-installationer, og disse kan være farlige. Hvis ulykken skulle være ude, så vil forsikringen ikke dække. Undgå overraskelser og få et eltjek hvor vi gennemgår alle dine el-installationer, så du kan sove trygt om natten. 

Kontakt os for eltjek i hele København
Leif Rasmussen ApS rådgiver og vejleder, og skaber den mest optimale løsning i dit hjem eller virksomhed, og vi kommer gerne med alternative løsninger, der er mest besparende for dig.
Med mange års erfaring inden for faget, sikrer vi dig et kvalitetssikkert resultat.
Kontakt os på telefon 46 15 42 11 for et besparende eltjek! Vi kører i hele Storkøbenhavn, og hjælper gerne dig!