El-synsordning

Top kvalitet og god service.

    El-firma fra Karlslunde med stor erfaring 

El-eftersynsordnigen trådte i kraft Maj 2012 og Leif Rasmussen Aps har lavet mange eftersyn siden og har den viden som kræves for denne specielle type arbejde. Vi er ajour med gamle samt nye regler og love inden for vort fag.
Grundlaget for ordningen var bl.a de mange tvister der opstod mellem sælger og køber efter overtagelse af boligen grundet ulovlige el-installationer. I 90% af boligsalg blev der konstateret der ulovlige el-installationer og der var ofte store følgeskader.
Når der f.eks i en badeværelsesvæg er en skjult dåse bagved fliserne og der opstår en fejl i dåsen bliver det hurtigt dyrt. Ofte kan fliserne ikke købes mere hvilket kunne koste et helt nyt badeværelse på sælgers regning.
l-eftersynet skal derfor udføres professionelt med kompetente og erfarne medarbejdere som har viden om hvor fejl typisk befinder sig.
Med vores 38 år som Aut. el-installatør råder Leif Rasmussen Aps over de kompetencer som gør at vi kan lave et godt og problemfrit huseftersyn hvis boligen skal sælges.