• Firmanavn
  • Firmanavn

Profil af el-firma - Din professionelle elektriker

Top kvalitet og god service.

    El-firma fra Karlslunde med stor erfaring 
Når du lader Leif Rasmussen ApS udføre opgaven, kan du være sikker på en fremtidssikret kvalitetsløsning, hvor alle detaljer er tænkt ind.​ Vi har eksisteret i mere end 38 år og har dermed stor ekspertise inden for vores felt. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som sætter en ære i at levere resultater, der på alle måder matcher vores kunders forventninger. 

Firmaet drives i dag af Allan Olsen, der overtog foretagenet i 2010. Før det var både Allan el-installatør med egen virksomhed Tåstrup. Hos Leif Rasmussen ApS lægger vi særlig vægt på viden, omtanke og tillid i den daglige drift. Vores mål er tilfredse kunder uanset opgavens type, og vi ønsker, at kunderne skal have lyst til at anbefale os til andre. Derfor er også personlig dialog, kvalitet og levering til tiden vigtige parametre hos os. 

Vores elektriker klarer det hele
Uanset, om det er en installation, servicering eller en løsning med vægt på design, kan vi stå til rådighed. Lige fra standardinstallationer til avancerede løsninger i boligen eller mere krævende omgivelser inden for industri. Vi er medlem af Tekniq – din garanti for veludført håndværk. ​Kontakt os på telefon 46 15 42 11 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

 

  • 1
  • 2
  • 3